Tratament ACNEE

Acnee vindecata

Tratament ACNEE – GRATUIT

Pentru pacientii nou inscrisi pe lista medicului nostru de familie se acorda un tratament antiacneic, complet si  GRATUIT, cu BIOPTRON .

Totul despre ACNEE

ACNEEA este o dermatoză, o afecţiune a pielii produsă prin astuparea porilor datorită creşterii secreţiei de sebum. Se recunoaşte prin aspectul caracteristic: piele cu pete roşii, puncte negre (comedoane) şi coşuri cu colecţie purulentă (pustule). 

Sebumul şi celulele moarte ale pielii favorizează infecţia cu bacterii care se infiltrează în piele, inflamează foliculii pilosebacei şi determină apariţia punctelor negre şi a coşurilor.

Zonele de manifestare sunt: pe fata (frunte, obraji, barbie, nas), pe scalp, pe gat, pe fese, etc., in general acolo unde exista foliculi de par.

Un ten acneic poate avea mai multe cauze:

  1. Cauze ereditare
  2. Secretia excesiva de sebum
  3. Stresul
  4. Dereglari hormonale
  5. Transpiratia excesiva
  6. Alimentatie nesanatoasa
  7. Imunitate scazuta
  8. Produse de ingrijire inadegvate
  9. Stoarcerea manuala si inteparea cosurilor
  10. Renuntarea la pilulele contraceptive
  • Acneea nou-născutului (neonatală) afectează faţa bebeluşului, dar mai ades obrajii, nasul şi fruntea. Durează câteva luni după naştere şi este preferabil să fie tratată simplu, prin măsuri de igienă locală.
  • Acneea juvenilă este prezentă la aproximativ 80% dintre adolesceţi. În majoritatea cazurilor, se vindecă spre vârsta de 20 de ani, fără a lăsa urme. În principal, apare datorită unor de­reglări ale sistemului endocrin – hormonii androgeni şi estrogeni determină creşterea secreţiei de sebum. Combinată cu o igienă deficitară şi expunerea mai intensă la factori favorizanţi (praf, taste de calculator necurăţate periodic, transpiraţie) poate duce la apariţia şi persistenţa zonelor cu acnee.
  • Acneea rozacee apare în special la femei, între 40 şi 50 ani. Afectează predominant pomeţii şi nasul ca o roşeaţă difuză, pe care se suprapun cuperoza, aspect de eczemă şi pustule (coşuri cu colecţie purulentă).

Tratamentul acneei este complex si trebuie individualizat pentru fiecare persoana in functie de tipul de acnee, extindere si severitate, vechime, tratamente anterioare, varsta si sexul pacientului.

Abordarea terapeutica implica utilizarea mai multor tipuri de tratamente cum ar fi: medicamentoase, hormonale, dermatologice, dermato-cosmetice, naturiste, etc.

Pentru tenul acneic, in cadrul tratamentelor dermato-cosmetice, exista o paleta larga de terapii, una dintre cele mai eficiente si non invazive fiind Terapia cu Lumina BIOPTRON (TLB).

  • Terapia cu lumina BIOPTRON (TLB) foloseste lumina polarizata, similara cu radiatia solara, excluzand insa radiatiile nocive, precum cele UV. Acest tip de tratament ajuta la echilibrarea si regenerarea tegumentelor, regland procesele biologice si conducand in final la vindecare. TLB stimuleaza si moduleaza procesele reparatorii şi regenerative ale organismului, actionand şi asupra sistemului imunitar.
  • Lumina Bioptron penetreaza tesuturile, efectul de incălzire fiind minim, neafectand pielea sau tesutul subcutanat si producând un efect de fotobiostimulare; aceasta din urma se traduce prin cresterea schimburilor la nivel celular ca urmare a cresterii permeabilitatii membranei celulei. TLB provoacă la nivel local vasodilataţie, ceea ce se traduce printr-un aport crescut de O2 şi nutrienţi şi, astfel, declanşează procesul de vindecare.  Totodată, stimulează: proliferarea celulelor fibroblaste după ce au fost lezate sau distruse, sinteza colagenului, eliberarea factorilor de creştere, accelerează procesul de închidere a rănilor, asigură o epitelizare crescută şi o calitate îmbunătăţită a ţesutului cicatricial nou rezultat. TLB îmbunatateste drenajul fluidelor extracelulare în vasele limfatice, având ca efect reducerea edemului.
  • De aceea TLB este unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva acneei.
  • Terapia cu lumina BIOPTRON este noninvaziva, fara efecte secundare, se aplica tuturor categoriilor de varsta si confera rezultate remarcabile.
  • Un ten curat si sanatos trebuie sa respire. Pentru aceasta trebuie curatat dimineata si seara cu o lotiune specifica fiecarui tip de ten.
  • Evita sapunul pe fata, acesta usuca pielea. Foloseste apa calduta, apoi aplica o lotiune tonică şi hidratează pielea cu cremă.
  • Igiena personala si curatenia mediului sunt esentiale. Pentru a menţine igiena feţei este important să schimbi cat mai des aşternutul. Pe faţa de pernă rămân microbi, transpiraţie şi, tocmai de aceea, este esenţial să o speli des şi la temperaturi cât mai ridicate.
    În plus, pernele şi pătura trebuie scuturate şi aerisite zilnic pentru a îndepărta măcar o parte din microorganismele adunate.
  • Nu atinge fata cu mainile murdare.
  • Evita imprumutarea produselor se igiena si cosmetice (sapun, bureti, pensule de machiaj)
  • Nu stoarce si nu intepa cosurile – riscati sa extindeti sa sa agravati acneea!

Terapia cu lumina BIOPTRON este noninvaziva, fara efecte secundare, se aplica tuturor categoriilor de varsta si confera rezultate remarcabile.

Atentie! Oferta este valabila pana la atingerea numarului de inscrieri disponibil.

Call Now Button